Feb 12, 2010

Contest Cerita di sebalik gambar

'Create

nak join contest yang dianjurkan oleh Cinta sang ratu.. Jom ramai-ramai kita join.. kalau nak tau lebih lanjut KLIP KLAP kat sini..

Gambar-gambar ni semua di tangkap di Bagan Lalang, Sepang.. masa ni konon-konon nak buat aksi romantik.. ingatkan senang, rupanya susah bebenor..... macam-macam dah aksi try dan macam-macam rintangan ditempuhi.. akhirnya menjadi jugak..hehhe..

alamak.. rupanya aku ni berat.. hubby mulanya tak larat nak angkat... cisss

aduh.. tengah fikir nak buat aksi macam mana??

alahai anak kacau la pulak.. potong stimmm betoi..

erkkk.. mcm ni ke sayang???

adoooiiii... mcm mane ni?? pening jugak ni...


alamak penatnya.. tapi kami mencuba lagik.....hehe

yes! akhirnya aksi romantik menjadi jugak.. rupanya bukan senang nak shoot gambar-gambar romantik ni.. hehe..

3 comments:

UMILIYA said...

salam..sabun..ermmm cute2 nyer gambar tuuuuuu..menarik tertarik.....

Dayung Serian said...

romantik sungguh :) harap2 menang lagi kali ni.

cinta sang ratu... said...

wah..romantiknye..jeles2!!hehe
thanks k join contest..cntik gmbar2 tu.. =)