Dec 24, 2011

buaian elektrik nak jual...

ada sape2 nak beli tak buaian elektrik ni tak?? buaian letrik ni thaqiff punya.. ritu mula2 si thaqif ni nak tido dlm boyan ni tapi lama2 dia taknak plak tido..baru jek pakai.. rasanye dah beli dlm bulan 10 ritu.. pakainyer kejap jek 2 atau 3 kali mcm tuh.. tapi thaqif taknak pulak tido dlm boyan ni sebab nak tido ngepit dgn aku.. memang jenuh la..

 daripada berkarat boyan letrik ni baik aku juai jek.. sape2 nak leh bincang harga. harga aku beli 265..hehhee... kot yang dok dekat2 dgn aku.. aku leh jual batang2 boyannyer skali.. semuanyer baru tapi dah pakai beberapa kali mcm tuh..

 ni la boyan si thaqif... elok dan sihat walafiat lagi.. rupanyer pun masih cantik dan cute.. masih ada warranty sampai bulan 4.....




gambar kat bawah ni batang dia skali.. puteh bersih.. jenama babe.. kot sape2 yang nak, aku leh jual skali... dulu aku beli batang boyan ni 199.90..kalo sape nak, harga bole la nak runding2.. hehehe...

gambar kat bawah ni takde kena mengena dgn penjualan buaian eletrik.. saje jek nak bagitau ni la rupanyer anak teruna saya ni tido.. aduhh memang penah omak!!... tak leh buat koje wehhh!!... hehhe..


sekian terima kasih.. sape2 yang nak.. bole la komen di blog saya ni.. saya tak leh letak no.fon saya kat sini.. nanti di serbu peminat... hahhahaha.. gurau jek... maaf yer...



4 comments:

Kilauan Mulia Resources said...

sy nak beli mesin dia je, kalo boleh nak murah2

Kilauan Mulia Resources said...

sy nak beli mesin dia je, kalo boleh nak murah2

mama_izz said...

murah-murah?? hehe..cer emel saya izz_da@yahoo.com

mama_izz said...

murah-murah?? hehe..cer emel saya izz_da@yahoo.com