Apr 5, 2011

Jumaatku di Kl

khamis ri tuh mak abah beria2 jek ngajak ke KL.. punya la fikir punya fikir akhirnya kami pun pegi la ke KL.. semuanya minyak dan tol di sponsor oleh abah... hehhe.. ape lagikk.. ambik peluang utk berjalan2 cuci mata..  nak dijadikan cerita, kebetulan kawan kami bersanding hari sabtu tuh lagi lah panjang kaki kami ni.. hehhee...

Jumaat kami pun bertolak ke KL... sampai jek terus jalan2 .. malam seperti biasa abah ajak main boling kat Wangsa Walk tapi aku ni malas & tak larat sangat... abah aje la main dgn mak.. kezen aku .. abg ipor aku & mak teh aku... kami dok jalan2 jek kat Wangsa Walk tuh sebab 1st time sampai kat situ..



muka minta penampor.. hahaha

mak cik poyo!!

Posing lagik

keluarga saya!!

buah hati saya..


Hari kedua.. Sabtu.. Kul 11 mcm tuh gerak ke rumah kawan yang nak bersanding tuh.. Zira & Ayim.. sampai jek rumah dia tengok ade khemah.. ehh!! aku silap tarikh ker?? aku kol rupanya kenduri nyer belah malam.. hadoii!! udah sesat larat nak ke Cheras tuh tak hingat punya rupanya kenduri malam..semangat pakai baju itam merah kami anak beranak.. hehe.. nasib baik ade kawan incin hubby lagik sorang.. YUHA kat Cheras.. ate lepak dgn dia aje la kat kedai dia...

Posing kat kedai Yuha..(The Brain)

Pastu abah ngan mak lak dah ke Sogo.. shoppingan... aku ambik peluang ke Ikea... hehe..banyak barang comei lagik murah kat ikea kan.. yang mahal2 tuh tak pandang ler.. hehe.. akhirnya menghabiskan pulus di ikea... haih!!!

ikea!!.. makan2..

di sebabkan letih anak2 buat muka taik idung masim nak gi playground.. bawak la jugak diorang pegi playground kat Wangsa Walk..

cocot muka gumbira..

papa n anak

Danish semangat menembak..


malam tuh dpt koll dari staff incik hubby ade masalah besar.. huh!!! kelam kabut la balik Ipoh.. hadoii.. memang tak puas aku nak jenjalan... tapi ape kan daya...


Akhir sekali memang keciwa sangat tak bole pegi rumah Ayim ngan Zira walhal dah sampai depan rumah pun siang tuh.. tapi nak buat mcm ne... tak de rezeki lagik nak jumpa diorang.. diorang pun beria mengajak.. kol dan semua2 la nak jumpa kitorang.. tapi apekan daya.. Buat Zira & Ayim.. selamat Pengantin Baru..




2 comments:

NM02 said...

wangsa walk... dah dekat ngan umh sayer

mama_izz said...

ye ker??? kakak saya pun dok dekat area tuh.. sebab tuh la wangsa Walk tempat yang di tuju.. hehe