Nov 11, 2010

alaaaaa jelesnyer...nak bunga...nak bunga...

semalam seorang kawan dpt bunga dari tunangnya.. siap hantar kat pejabat gitu... siap tulis kat kad luv u my future wife.. wow!!! terperanjat jugak dia sebenarnya... alaaa mcm citer2 drama la pulak...ehh jelesnyer i.. lalu i kabarkan pada suami i tau.. pastu i cakap la.. alaa awak tak penah buat suprise kat kiter tau.. nak jugak.. buat muka selamba kodok jek dia.. pastu aku cakap la.. ate biler nak pos bunga kat office bagi kat kiter.. hahhha.. ade ke main mintak2 pulak..jahat aku ni.... terus incik hubby cakap.. "tu nak bagi ikhlas ke nak menunjuk-nunjuk kat orang".. iskkk orang laki ni, cakap sikit udah marah2.. hahha...

bagi orang pompuan dpt bunga udah mcm dpt sekalung emas.. seronok punya la tak terhingga tambah2 suprise mcm tuh.. orang laki ni tak paham lansung!!! benci..benci..benci...!!! hahahha... ehh..ehh. gurau2 ptg khamis jek.. mlm kang dah malam jumaat.. tak elok marah2 nanti bantal peluk kat sebelah takmo tido ngan kiter.. hahhaha..

alaaa saje jek.. bukan tak penah dpt.. penah anniversary bulan 3 baru2 ni incik hubby hadiahkan bunga kat food Court Jusco..masa tuh kitorang dating2 berdua.. alamak terkulat2 malu aku nak terima...  orang kiri kanan semua pandang2.. Masa tuh punya la rasa taknak ambik tapi incik somi dah buat muka tuttt... mesti orang2 cakap mcm2..mungkin ade yang berhati manis..dan mungkin ade jugak yang berhati masin... tak gemor... aje mengade2 deme ni.. udoh tua2 tak sedor diri.. hahhaa.. tak baik tau.. itu cuma tekaan aku jek tapi yg sebenarnya dlm hati gumbira tak terkata2.. rasa nak melompat keriangan kat situ.. nak jerit2.. yeye aku dpt bunga..dpt bunga!! pastu aku nak cium2 bunga mawar idup tuh puas2.. biar orang tau betapa sayangnya aku kat incik somi... hahhaha.. poyo giler kan tapi aku sedar diriku sape.. kang aku buat gitu sure orang ckp minah sewel ni dtg dari ulu mana ntah!! hahhaha... ok..ok..

hak eleh.. poyo makcik ni.. hahha.. ni bulan 3 yang lepas.. sdg fikir2 tahun depan dpt lagik tak?? haha

incik somi pernah berpesan.. jgn samakan lelaki dg lelaki yang lain.. laki cukup pantang biler kiter puji laki lain romantik la.. ape la.. mcm tuh jugak pompuan.. cuba dia bandingkan aku dgn Agnes Monica.. mau tak aku ngamuk sakan..seminggu tido la ko sorang2.. hahhahhaa... 

2 comments:

Sidratul Muntaha said...

bawaan budak sungguh
aku pun marah klu kena compare.
agnes monica laki koi tak minat.
dia minat drew barrymore..
ahahhaa

mama_izz said...

hahhaha.. lagik dasyat tuh.. hahha