Sep 2, 2010

bukan nak ngumpat tapi..

ehh.. tadi kata tak de nafsu nak hapdet blog.. tetiba hapdet plak.. hehhe




bukan nak ngumpat tapi ape yang korang nampak atau aku aje yang kurang penglihatan..  hurmmm aku sendiri tak paham cara pemakaian budak  ni.. gambar ni tadi diorang sebarkan kat FB.. saje aku nak share kat sini.. sebenarnya terfikir gak di sanubari ni, mungkin orang di sebelah tuh suruh try tudung.. nak tengok cantik ke tak tudung tuh..tapi makin lama aku perhati mcm tak mustahil jek sebab dia siap  kemaskan kat belakang sanggui tuh dgn klip tudung atau nama saintifiknyer keronsang.. hehhe... atau orang kat sebelah tuh tengah sound budak tu atau budak tuh agak senget sedikit otaknye.. opsss.. sebelum banyak dosa yang aku buat, baik korang tenung dan tengok... kang cakap lelebih kang buatnyer budak tuh saman aku naya jek.. lagipun aku ni bukan baik sgt tapi aku idok ler nak pakai mcm ni kan.. segan makcik..... hehee

7 comments:

Cik Andam Hazlina said...

erk!.. dia ngetest je tuh.. (bersangka baik) ekekekekek...

tak siuman ke hapa nak pakai lagu tu..huhuhu

LyNn HaMzAh said...

apa la masalah budak nie ek...aduhai...

mama_izz said...

cik andam Hazlina.. marilah kiter bersangka baik yek.. kekkeke tapi saya rasa dia senget skit kot.. hehhe

Lynn.. ntah..akak pun betoi2 tak paham ape masalah budak ni.. hehehe..

Anne said...

teknik adobe photoshop?? hehehe

LYaFRINA said...

xleh nk kata apa r... ishhh.. agaknya smpena bln pose ni dia pkai g2.. tp sgt2 x sesuai.. lg menimbulkan prasangka dgn btudung + pakaian g2.. better x perlu btudung..

mama_izz said...

Anne... mungkin kot.. :)

mama_izz said...

Lyafrina..betoi tuh.. baik tak yah pakai tudung lagik baik.. hehhe