Nov 1, 2012

Saya menjual foto canvas dan fotobook

Alhamdullilah... sebelum raya pose ritu saya memulakan bisnes photo canvas bersama suami tercinta.. alhamdullilah penjualan sgt memberansangkan.. walaupun tak banyak mcm hari raya ritu tapi hari-hari ada yg order sama ada dlm blog atau fb... ramai kawan2 yg support... ada gak kawan2 yang repeat order setelah berpuas hati.. alhamdullilah syukur sgt2 pada Allah.. Kepada kawan2 yg nak order bole hantarkan emel kepada kami di orbitdiary@gmail.com

utk sape2 yang nak kawin boleh gak buat guestboard ni menggunakan canvas ni seperti gambar di bawah.. sgt2 cantik dan comei... :)

Terbaru.. produk kami yang tak pernah putus2 ialah fotobook... sgt2 menarik.. tertarik.. hehhee..alhamdullilah.. bole tengok gambar di bawah yer..

kalo nk tgk lebih lanjut produk2 kami bole la like-like  page kami di FB..https://www.facebook.com/diaricintaorbit





ni dia contoh guestboard utk tandangan tetamu... stand juga di sediakan...dijual dan disewa disekitar ipoh





Ni. contoh fotobook... bole buat utk naik buai.. kawin ... tunang n ape saja event... sape nak harga bole emel saya yer.. tq..








2 comments:

Lynn Hamzah said...

lynn teringin nak buat photobook la kak...nanti kena bagi gambar2 dan akak la yg edit yer...

mama izz + sarip orbit said...

ha'ah lynn.. gambar2 nanti suami akak editkan.. huhu