Aug 3, 2012

saya menjual photo canvas...

ehh.. bukan saya sorang tapi bersama somi.. ada sape2 nak tempah tak?? harga amat la murah sekali.. ni contoh2 photo canvas yg kami buat..







wahh besar gitu... nasib tak nampak taik hidung.. hahhaha

kat atas ni contoh photo canvas yg dh siap dipasang di rumah saya.. huhu

dan yang ni contoh dan saiz nyer..


*kalo nak tempah tinggalkan emel anda n nanti saya pm harga yer.. tq..

24 comments:

salwana nordin @ che'wa said...

cantik la dik..

nnt kalo teringin bole tempah :)

Sidratul Muntaha said...

iceboxrivet@gmail.com
pm seme rega ye..

Norisah Roslee Qayyim said...

macam tertarik gak...nanti email kita harga yer.. umarqayyim@yahoo.com, nak kena ambik gamba cantik2 nih..

Anonymous said...

tolong pm harga ke oraitlah@hotmail.com.kalao kena dgn harganya,,insyaallah saya akan order.

Anonymous said...

email price ye.. princes86_ikah@yahoo.com

mysarrasara said...

Salam....
boleh tolong e-mailkan harga...
mysarrasara@yahoo.com

Anonymous said...

pm harga..kalau kena ngan harga nk tempah..brp hari bole siap?..
sya_zura185@yahoo.com

gemeti said...

Salam..

Beraper lama amik msa utk siap, if let say sy email gambar esok? plz pm price to email : gemeti@gmail.com

pikaka said...

email sye harga ye

sya_fikapika@yahoo.com

Ayu,Shah Alam said...

saye pun berminat.. tingin nk buat black and white photo canvas. pm saye utk sume size ek atsen2003@yahoo.com.
Tq

qaqa qaysmikhail said...

pm me ur price.. =) farra41@yahoo.com

qaqa qaysmikhail said...

pm me ur price.. =) farra41@yahoo.com

Fara Wahida Hamdan said...

bole x kalau saya bg bunting dan banner saya yg dah siap print atas kanvas masa saya kawen ari tu utk di framekan jadi frame kanvas ni?

please email/sms/call saya ASAP
faraw88@gmail.com
0136945192

Farisha Lyssa Farish said...

pm harga : diarisedetiklebih@gmail.com

Dieysan Yadi said...

As Slm.. bagi saya quotation awak utk photobook dan photocanvas tu utk semua saiz yg awak buat.. dieysanyadi@gmail.com

Anonymous said...

Naakkkk!! :) pm yunique_07@yahoo.com

Fad said...

Area mana ni...pm harga dilamin03@yahoo.com

Anonymous said...

Kindly email me your price with all kind if size canvas
Sherhamdan@gmail.com

Thanks

Anonymous said...

Saya nak...bleh pm plzz shahirah@langkah.com.my

MizA said...

Pm price wanexado86@yahoo.com

MizA said...

Pm price wanexado86@yahoo.com

MizA said...

Pm price wanexado86@yahoo.com

Anonymous said...

Pleasee emailkaan the price :)
farahweahoo@yahoo.com

Arbain S said...

Assalamualaikum sis, pm harga boleh? arbainsarion@gmail.com