Aug 2, 2011

terapi jiwa..

mesti ade yang maki2 aku.. marah aku kan !! kan!! sebabnyer jalan2 dlm pantang.. nanti bentan ke.. demam ke.. sakit ke.. padan muka ko kan!!!  tak pe aku tak kisah.. maki la aku.. kata la aku.. memang salah aku gatai nak merayap..!! hehe.. . .berpantang sendiri sangat2 la penat & letih!!.. aku tak tipu sangat2 letih menguruskan 3 anak sekali gus dan kerja2 rumah semua aku kena buat.. kadang2 tidor pukul 1pg menguruskan rumah tangga.. nak suruh incik somi aku sangat2 kesian kat dia.. dah banyak berkorban.. kadang2 kul 2 3 pagi baru tido cari rezeki.. repair komputer ke hape.. inikan nak suruh2 dia..hishh tak sanggup aku..tapi sikit2 aku suruh buat la jugak..

jadik incik somi kesiankan aku & anak2..  tmbah2 nak dekat pose..incik somi bawak aku keluar.. jalan2 sikit... tapi tak lama pun.. sekadar bawak ank main playground kat Jusco (aku duduk jek) & beli Puting kosong utk Baby.. dah 2 3 kali incik hubby beli puting baby tapi taknak jugak jadik keputusan utk kuar adalah jalan2 terbaik utk beli ape2 yang patot juga sebagai terapi jiwa aku yang semakin tertekan... hahhaa.. nak shopping2 beria sangat memang tak sempat tp dpt kuar kejap jadik la...

tapi sambil duduk tuh sempat jugak la tangkap2 gambar .. hehhee.. layaannn....

 nampak tak stoking yang saya pakai tuh.. walaupun keluar saya tetap mcm orang dlm pantang..

tengok!! kuruih tak perott saya?? haha.. jgn tak tau saya pakai barut tau.. dah la pakai barut siap ikat ngan tali pinggan lagik.. hehhee.. tuh nampak kempis jek..kalau tak perut saya mcm beger.. hehhe..

saya pakai baju dua lapis tau.. supaya badan tak terlampau sejukk..
saya dan anak2 saya..

 
cocot saya.. 

 buah hati saya..

* sekian dulu citer saya jalan2 di hari pantang.. psstttt orang yang dok umah 100 hari tuh kompom ke pantang betoi2..???

(orang yg takde kat tmpat kiter memang tak tau ape yang kiter rasa..)

1 comment:

Gaban said...

nak komen ayat kecik yg paling last sekali tu..."betoi3x"...