May 23, 2011

sudah 34 minggu

tup tap.. tup tap.. udah 34 minggu kandungan saya.. haih masa ni macam2 perasaan yang datang.. udah lama tak beranak kan!! mana taknyer berdebar2 sangat ni.. minggu lepas mak dah hantar air selusuh.. aku pun dah mula minum.. tapi sikit2 jek.. takut lak terberanak awal.. lagik 2 minggu 36 minggu lepas tuh kena bersedialah.. kot2 dah mula sakit.. tapi baby dah mula mengeras2.. doktor cakap dah dekat sangat la tuh nak bersalin.. ehh.. biler doc cakap mcm tuh mula la ngelabah walhal masa mula2 nak baby tuh beria2 sangat tapi tu la kan!! semua ibuakan berperasaan yang sama pabila dekat2 bersalin.. kot dpt yang senang bersalin tuh, alhmadullilah.. kot yang susah kena lalui la walau sesusah mana pun... haihh!! berdebar2 betoi la..

4 comments:

Lynn Hamzah said...

kak, sama la mcm lynn rasa...minggu nie dah masuk 35 minggu...huhuhuhu...sungguh berdebar-debar...air selusuh lynn x amek lagi...ingatnya bila dah 36 minggu baru nak amek...

AtiEyZ said...

insyaallah.. moga dipermudahkan.. :)

che'wa said...

semoga segalanya dipermudahkn :D..i'Allah

Anonymous said...

salam kenal...

semoga dipermudahkan...rajin2 baca doa Nabi Yunus ketika ditelan Ikan Nun...insyaALlah mudah bersalin

Dah bersedia nak berpantang ke? Cara moden atau tradisional...kalau nak cuba set berpantang shaklee..boleh jenguk ke blog adha