May 4, 2011

hansome like daddy...

Masa gi KL baru2 ni kami pegi cuci2 mata.. tetiba kami berhenti di satu kedai.. ternampak la baju baby ya tuhan comei la bangat.. bermacam2 pilihan.. tetiba si somi terus tunjuk nak belikan baby dia baju ni... terkejut aku coz sebelum ni aku aje yang pilih ape2 pun.. dia OK aje la kan!!...tapi kali ni beria2 tarik tangan aku nak beli baby baju ni... pastu aku pegi la tengok...



cisss memang poyo laki aku ni.. patut la beria nak baju ni.. siap tulis lagik Handsome like Daddy.. ehh.. mcm kompius jek.. hensem ker?? hahahhaa...


ni pun dia nak jugak.. MY Daddy Rocks... haihhh!! rock la sangat... dah tua dah.. hahaha.. 

aku ni ikutkan aje la.. dah dia suka, dia beli la.. janji comei.. tapi kan!! baju baby comei2 sangat2.. mau naik giler memilihnyer.. hehe..

9 comments:

MrS. F!zA said...

hahaha sampai hati mama kata daddy dah tua..tua2 la rock! hikhik

NM02 said...

gojes ar romper tu...

mysha said...

aMboi suMe nyer likE dady..maNa likE mummy nyew? hehehe kaT cni mmg giler kak tGk baju budak kak...huhuhu

Lynn Hamzah said...

baby boy ker dalam perut tu?

MataHati @ MH said...

kalau baby boy, patut beli baju tu.. siyes comel

mama_izz said...

fiza.. ate memang tua pun.. hahhahah

mama_izz said...

NM02...tq

Mysha.. itu la pasei.. cari jugak like mummuy tak de pun.. hehe

mama_izz said...

Lynn.. ha'ah.. baby boy.. dah scan bape kali nampak dia punya telur.. hehhe

mama_izz said...

Matahati.. itu la pasei papa nyer berkenan sangat.. terus jek beli tanpa fikir panjang.. hehe