Apr 5, 2011

shorga!!!

KL adalah syorga membeli belah..tambah2 lagik kalau menyopping barangan baby.. Ya Allah nak pengsan rasanya tgk barangan yang murah & banyak plak tuh pilihannyer.. kat ipoh ni agak mahal dan tak banyak pilihan.. masa gi KL arituh ambik kesempatan menyopping barang2 baby..

Disebabkan semua barangan anak2 dulu dah disedekahkan pada orang, jadik terpaksa la kedatangan orang baru kali ni yakni anak bongsuku ini.. (ye ker??) dgn semua barang2 baru... menyopping mcm anak sulung balik la.. aje nyer mak  gemor.. hahhaa.

bukan beli semua pun.. ni dh nak masuk 7 bulan.. buat persediaan skit2 jek.. mana tau kot baby rasa2 nak kuar aweii.. jadik ade la persediaan walaupun tak banyak..tapi harapannyer biar la baby kuar cukup harinyer.. insyaallah..



setakat ni ni aje yang baru dibeli...tak de kaler pink yek sebab dah tau baby boy!!.. hehe


jalan2.. terjumpa lah benda alah di atas tuh.. hahhaa.. macam tak masuk akal je kan beli awal2.. tapi kan aku tak kira nak beli jugak.. kat ipoh tak jumpa stroller baby mcm ni.. pastu warna merah lak tuh.. poyo jek aku rengek2  kat incik somi dia pun tengok la then kata ok!! beli aje la.. haha.. orang dah bagi lampu ijou jangan tunggu lama2.. kot nanti beralih arah.. hahahha..

baikk punya simpan dlm kotak.. malas la nak pasang.. kakak aku tak bawak stroller utk anak dia masa jenjalan tuh, boleh pulak nak pinjam stroller baruku.... dgn hati yang gundah gulana ku serahkan jua..hehhee.. ingat anak aku yang rasmi dulu.. rupanya anak sedara aku yang merasmikan stroller ni.. jadik terpaksa pasang & kuarkan dari kotak .... sob..sob..

Rifqi Rayyan.. anak buah kesayanganku..

3 comments:

Rinah said...

banyak hasil shoppingan :) comel plak stroller tue. hehehe

che'wa said...

cantik la stroler tu..apsal la kt ipoh x jumpa huhuuu...

best kan shoping brg bb nak2 dah tau jantina bb..rupanya bb boy ye..kena cari kwn utk cocot plak pasni hahahaa..

mama_izz said...

rinah.. tu la.. jumpa jek terus sambar.. hehhehe

kak che'wa..kat ipoh susah nak carikkan.. yang ade biasa2 jek tapi mahal bebenor..hehe

memang pun .. dah tau jantina bb, senang nak beli baju baby..