Apr 22, 2011

Peminat-peminat indie.. moh kiter...

hhaha.. nak pomot ni.. kot ade sape2 peminat indie yang membaca blog aku yang tak seberapa ni, jom la ke Indie Goodness Vol.3 di One Cafe.. leh jumpa makcik ni kat sana.. tapi makcik tak masuk la.. dok kat cafe luar tuh jek.. kalau masuk takut dan dan tuh la anak dlm perot makcik ni nak kuar!! haha.. makcik ni cuma ikut suami makcik jek.. sebagai manager kepada suami makcik, kena la ikut suami makcik kemana2.. hhahha.. poyo je kan...

ok kalau ade sape2 yang berminat gi, jom la ramai2 ke One cafe.. 30.4.2011 ni.. band memang best2..  haihh terasa lak tua2 tak sedar diri.. hahaha.. tapi layannn je la....


* wahhh best giler biler kengkawan cakap nak sewa van dr ipoh nak support sound machine ni.... thanks kengkawan!! hehhee...

1 comment:

MrS. F!zA said...

makcik sbg manager pakcik ni berbayar tak?ekekeke