Apr 19, 2011

cikgu shida masuk surat kabor...

eh.. ade dgr takpasal cikgu  shida.. hehhe.. alaaa... yang dulu2 ade orang nyampah ... mengata tak hingat & mcm2 lagik la.. semalam masuk surat kabor lagik.. tak salah aku 3 page lagik cerita pasal cikgu yang sporting ni kan!! kan!! hehe.. dari dulu aku tersenyum biler orang mengata dia kat FB terutama kat blog ni... hasil dari umpatan orang wahhh jadik glemer gak dia kan..siap dapat Offer berlakon & rezeki dia melimpah ruah katanya.. yang orang2 ngumpat & ngata ni menambahkan dosa jek.. hik..hik.. bagi aku mcm2 cara nak glemer.. nak menonjolkan diri dan mungkin ini cara cikgu tuh.. nak bagi komen lebih2 aku tak pandai.. sebab aku tau ramai yang tak suka dari suka.. ramai yang suka umpat keji orang dari berfikiran secara positif... jadik berdiam lebih baik...tapi kan cikgu shida sekarang dah jadik pojaan ramai...You tube dia pun dah jutaan orang yang menengoknyer.. orang yang umpat keji dia apa yang dapat???? tutttttttttttttttttttttt

3 comments:

mysha said...

tu aR kaK yang tuKang nguTUk tu, haBuk pun taRA hehehe...

Panglima Muda said...

ye ke....selamat bersalin lah...lagi satu kat sini kan bagi senang sikit orang nak komen...klik lain jumpa lain..payah tu

My Little Diary said...

huhu... cikgu shida glamour...