Mar 8, 2011

Makan-makan Anniversary

owhh.. hari ni hari wanita yer.. baru aku tau...hahha.. itupun setelah  kengkawan update status kat menulis di blog masing2.. oleh kerna itu aku juga ingin mengucapkan Selamat Hari Wanita pada semua wanita termasuk la wanita2 yang bernama TOMBOY.. hehhe.. bagi kaun lelaki Hargailah wanita kerana pada wanita ada segala-galanyer.. hehe.. betoi la.. !!

ok itu aje.. sebenarnya nak hapdet kisah semalam.. kan semalam anniversary aku & incik somi tercinta.. jadik kami ambik kesempatan utk keluar besama2.. tak dapek la nak berdua2 kan sebab anak dah berderet.. hahha.. kalau jatuh ari sabtu ke bole la jugak anto anak2 balik kampung.. ini jatuhnyer hari isnin, jadik terpaksa la sambut anniversary berlima termasuk baby dalam perot ni.. hehehehe.. tak gi mana2 tmpat yg spesial pun.. gi Secret Recipe jek.. itu pun dah rasa seronok sebb incik hubby sanggup balik cepat dari kerjanya demi utk menyambut anniversary kali ni.. hehe.. tq cayang!!!... layan aje la gambar ni... tak banyak pun.. ade la sikit utk dijadikan kenang-kenangan..


cocot sedang menyedut chocolate ice blanded.. yummyyy!!

sorang nak mesti sorang lagik nak jugak!!!

Cap ibu dan anak...

ni mama punya!! nampak sedap tapi tak sedap ok!!

papa sedang menikmati tutttt (ntah tak ingat nama nyer.. lupa nak salin kat menu.. hahaha)

nampak sedap & memang sedap giler ok!!

Danish dengan Kek Chocolate Lava..

cocot pun sibuk jugak.. abang nak.. dia pun nak jugak kek ni.. 

lepas bayar2 tiba ade  lebih duit banyak la pulak.. biler gi kaunter tnya balik, rupanya dapat staff price sebab ade kawan adik aku keje situ.. kami pun tak berapa nak kenai tapi rezeki kami kan!! alhamdullilah... akhirnya balik kami tapau makan mee pulak sebab tak kenyang makan kat Secret Recipe ni.. apakah?? hahhaa

7 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Happy Anniversary mama Izz..!! smoga brtmbah ceria n bahagia ngan family lagi2 ngan kehadiran bby ketiga tu yek..=D

LyNn HaMzAh said...

happy aniiversary buat akak dan suami...choc lava tu nampak sedap la...

NM02 said...

ai mkn SR semalam. ai makan ape yg hubby yu makan.

mama_izz said...

TQ Lili...;p...
tengok baby liliy yg comei tuh tak sabar nak dapat baby dah. hehe

mama_izz said...
This comment has been removed by the author.
mama_izz said...

Lynn.. tq.. kek tuh memang sedap pun.. coklet basah2.. hehe

mama_izz said...

NM02..
ye ker?? sekali sekala bole la makan kan.. kalau ari2 jemu ler...