Feb 16, 2011

Bukit Merah Lake Town Waterpark

semalam 5.2.2011 kami berangkat ke Bukit Merah Lake Town WaterPark.. haha poyo mcm la jauh sangat.. walhal sejam perjalanan pun dah sampai ke destinasi.. punya lama tak gi sini.. dulu zaman bercinta pernah la bermain2 air di sini tapi sejak dah ade Lost World Of Tambun kat Ipoh malas sesangat nak bawak anak2 ke Bukit Merah ni.. jadik kebetulan incik Papa Bercuti semalam jadi dia pun mengajak la kami anak beranak ke sini...Sungguh  tenang sgt2 sebab tak ramai orang kat sini.. mama tak mandi pun.. celup2 kaki jek.. papa je la yang main2 kejar2 ngan anak..

kami pergi Watrepark jek.. kat sini ade ecopark & tempat orang Utan tapi malas nak pegi.. 4 jam tunggu anak2 mandi manda kat situ pun aku rasa tak larat.. terbayang bantal ngan tilam jek.. dpt tidor2 ni best ni.. hehhee.. lepas mandi manda terus balik.. berdengkur... zzzzzzzzzzzzzz...... jom layan gambar2 poyo anak-anakku terutama si cocot tuh.. hehhe..







 











9 comments:

MrS. F!zA said...

mak aihh menonggek2 cocot posing.. mak suka!!! hehehe

Puteri Ogy said...

kan main lg cocot yer.. melentik je bontot die.. huhuuh.. kiut la budak tuuu..

Sidratul Muntaha said...

anak beranak klu posing.
ahaha
si abang tu,kemain lagi.
umpama dibaham boya sungguh!
huuhu

MataHati @ MH said...

comel jer buaya tuh. mujur jinak..kalau tak terus ngapp!! kepala budok tuh..huhuhu

mama_izz said...

fiza.. cocot memang poyo.. pantang nampak kamera, menonggek la dia.. ngeeeee

mama_izz said...

fiza.. cocot memang poyo.. pantang nampak kamera, menonggek la dia.. ngeeeee

mama_izz said...

ogy.. hahahhaa... kiut la sangat... gedik semacam..

mama_izz said...

sidratul muntaha... kami memang suka posing memosing ni.. hehe.. ha'ah pandai lak si abang tuh posing konon2 dibaham buaya.. ;p

mama_izz said...

Matahati.. tu la kan.. kalau buaya betoi mau berambat lari lintang pukang.. hehhe..