Jan 28, 2011

ramainyer orang mengandung

kelakar betoi la... kat tmpat keje aku, 10 orang mengandung tahun ni.. makkk aiii ramainyer.. kawan2 luar ramai gak yang mengandung.. agaknya betoi la orang cakap ler ni musim ngawan.. cuaca mendung jek membuatkan semangat berusaha lebih maju.... hahaha

aduhh aku bukan ape.. susah hati biler ramai yang ngandung takut kat hospital nanti bilik bersalin tak cukup... mcm aku dulu la.. bersalin kan cocot (anak no.2).. bole lak bersalin kat bilik menunggu jek.. sebab bilik bersalin penuh..aku pulak dah tak tahan sangat sebab baby dah nak kuar..  tutup tirai jek.. malu aku weii.. sebelah menyebelah ramai yang intai2.. tapi dek kerana sakit malu semua tuh ilang... hahha.. tahun ni harap bertemulah dgn bilik bersalin.. taknak la bersalin kat bilik menunggu lagikk.. malu sangat2 biler orang dok intai.. tau aje la muka time bersalin.. kerut2 udah macam lepat kena lenyek.. hahhaa..

4 comments:

LyNn HaMzAh said...

yer ker kak...bersalin kat bilik menunggu jer...huhuhu...hope waktu nak deliver 3rd baby nanti tak jadi mcm tu lagi la yer...

jihan musfirah musa said...

kt hospital maner tu berselin tu? aduhh..malusnyer..;p..hrp jgnler jd mcm tu yer..hihihi..;p

mama_izz said...

Lynn.. ha'ah.. bersalin kat bilik menunggu.. malu la.. hehhe

mama_izz said...

jihan.. kat hospital besar ipoh.. tu la.. malu giler.. haha ;P