Jan 2, 2011

1.1.11

pada tarikh ini kami berempat kuar makan2.. dah kul 11 mlm kedai yang best2 pun tak banyak yaang dah bukak.. heran jugak kat ipoh ni susah nak carik kedai makan walaupun new year ke ape.. akhirnya kami singgah di Old Town makan-makan.. layan je la gambo2 kami sekeluarga.. sejak pindah udah lama bebenor tak kuar2 makan sesama bermadu asmara.. hehe..

bergambar bersama anak saat dan tika menunggu makanan...

 bersama cocot yang comot

jejaka idaman kalbuku...

 Danish & kentang

 tom yam mama.. pahit bebenor tom yam nyer

 papa yang makan udah tak nampak orang... cehh!!

 cocot dgn gaya gediks nyer

 cocot lagik..

perasan tak perot saya yang sudah membesar bagai juara... ni baru jek 3 bulan lebih.. seluar semua dah tak muat.. 

*ehh mesti korang tertanya nape tetiba makcik ni pakai tudung.. atenyer azam baru ker?? hahhaa.. entah aku sendiri pun tak paham.. hehhee..

3 comments:

cikzuzu said...

halaaaa....comeynya pakai shawl!

mama_izz said...

cissss.. comei apenyer.. sedang mencuba2 ni.. hehe

cikzuzu said...

comey la ma. suka tengok :)