Dec 10, 2010

nak pakai gigi emas la..

tadi aku terbaca tentang gigi emas kat blog Dear Lover.... terkekek2 aku gelak sendirian.. dlm hati berkata.. nak pakai gigi emas jugak la.. sebab ape?? sebab aku runsing orang asyik cerita pasal kekayaan diorang.. bile diorang belagak aku senyum jek.. pastu nampak semua gigi emas aku.. bersinar-sinar...tak payah cakap lebih2.. orang dah tau.. giler kaya minah ni.. sampai pakai gigi emas... hahhaa... sewel aku ni!!!

* gurau2 petang jek... 

5 comments:

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...pakai la kak...

cikzuzu said...

sahut seruan Dr. M. sekarang simpan emas, bukan simpan duit. cepat p buat gigi emas tu ma, lepas tu capture gambar k!

mama_izz said...

Lynn.. kalau akak pakai takut orang pengsan pulak. tak pun orang cakap akak ni sewel.. hehhe

mama_izz said...

cik zuzu.. takut nanti orang kata ma sewel tak pun orang geli nengok gigi emas ma.. tak pun orang ingat ma tak penah gosok gigi sampai gigi karat giler sebab orang tak tau ma pakai gigi mas.. hehhe

cikzuzu said...

takpe, yang penting kaya! pokcik kayo! heheh.