Sep 21, 2010

blog orang glemer..

aku memang suka baca blog ni.. fuuhh blog dia memang terbaik.. korang pernah baca tak??? dia punya followers sampai 10 ribu lapan ratus tiga puluh sembilan orang setakat ini.. series!! memang lain dari yang lain.. sekali orang like entry dia, fuh memang ribu riban la..dia punya cara tersendiri utk menyampaikan sesuatu.. blog dia tak mcm orang giler glemer.. cool aje... idok le kejernyer nak menghentam orang jek .... pengikut setia dah berpuluh ribu pun tak de la terkinja2 sangat..lagipun dia tak ade la nak hapdet blog hari2 2-3 entry mcm aku ni yang tak de koje..Mungkin dia banyak kerja kot.. tak mcm aku ni asyik tak de keje jek..  hehhehe... tapi kalau  dia tak hapdet terasa rindu la pulakkan nak baca cerita-ceriti dia..

Kesimpulannya.. Kurangkan Kontroversi Tingkatkan Prestasi.. 

kalau nak baca.. jommmm...

REALITI KONSPIRASI

6 comments:

LyNn HaMzAh said...

dah singgah pun kat blog dia...memang ramai giler follower dia kak...jealous tengok...traffic dia dah tentu la banyak kan...

akuwanny said...

setuju dengan choice you.. ^___^
dah lama dia x update2 blog..

mama_izz said...

tu la kan Lynn.. jeles dgn followers dia... hehhehe

mama_izz said...

wanny.. mungkin dia sedang mencari2 entry yang berkualiti utk di post.. tungguuu.. hhehe

NICK IRFAN said...

blog sapa tu? nk try tgk kjab...

Puteri Ogy said...

blog zack mmg terbaekkk wokk!!! dah khatam 2-3 kali dah.. wakakak