Aug 17, 2010

saya dapat hadiah saguhati..

Aduhh!!! penat giler nak hapdet blog gara2 intenet lembab mcm gajah sedang berlari....  tapi nasib baik ini berita gumbira.. hehee.. alhamdullilah..

baru2 aku telah memenangi pemenang saguhati contest yang diberi tajuk FATHER FIGURE CONTEST BY ICEBOXRIVET yang dianjurkan oleh Sidratul Muntaha...dan hadiahnyer telah sampai semalam di kantor ku..inilah hadiahnyer...

daripada ngumpat baik layan buku ni lagik best.. hehhee

*Terima kasih tak terhingga kepada pihak penagnjur kerna memilih saya dan terima kasih juga di atas hadiah yang membuatkan saya khayal.. hehhee

4 comments:

LyNn HaMzAh said...

wah...antara pemenang yer...tahniah kak...

Sidratul Muntaha said...

enjoy yup mam izz..
huuuu
sgt asyik melayan buku tu..
ayu tak abis lagi 2 pages pun..
ahahaha.

mama_izz said...

TQ Lynn...

Sidratul Muntaha.. Betoi2.. best giler buku ni.. hahhaa... terima kasih banyak2 tau..

Sidratul Muntaha said...

sama - sama..