Aug 25, 2010

baju raya anak dah setel..

khamis lepas gi membeli belah  baju2 anak.. alhamdullilah baju2 semua dah setel beli..memang seronok membeli belah sebab lengang je Jusco.. tak de orang.. senang nak carik saiz.. senang nak cari yang mana berkenan.. anak2 lak senang diorang nak lari2.. dah macam mak bapak diorang punya Jusco tuh.. ilang jap mula la aku terjerit panggil nama diorang.. terjerit2 tuh satu hal, macam mak bapak aku punya rumah jadiknyer.. kalau main lari dkt2 aku tak kisah sgt, kot main larik jauh, hishh risau betoi sekarang ni.. mcm2 bole jadik kan..baju semua dah setel tapi kasut Danish belum setel.. tiap tahun ini adalah menjadik masalah utama.. tak tau dah nak pilih kasut yang mcm mana.. kasut budak laki ni tiap tahun sama jek... tak de ke yang berlainan skit.. ada riben ke.. ada manik2 ke?? baru la sedap mata memandang..ni sama jek design dia.. yang lain warna nyer jek.. hehhe.. banyak songeh plak aku ni.. hubby kata beli capal sudaaa.. aku lak? ntah!! blur... banyak benor pe'el nyer.. beli aje la yang mana2 pun asalkan ade kasut raya.. hehe.. cocot? dengki ngan kasut aku.. jenuh la aku nak cari wedges utk dia. nak sama ngan mama...cari punya cari akhirnya jumpa jugak wedges utk bebudak... dia nak warna pink.. tapi macam tak masuk jek..nasib baik yang display tinggal satu jek warna itam.. aku gasak la.. display pun display la janji tak de pening2 nak pilih ini.. itu..

hehe.. comeikan kasut budak kecik ni.. hehhee

lepas ni terkengkang2 la si cocot pakai kasut wedges ni.. hehee

6 comments:

MrS. F!zA said...

uish kasut mcm kasut pompuan dewasa... i loike!!!!!

mama_izz said...

a'ah kasut mcm orang dewasa.. hehee

LyNn HaMzAh said...

glamour betul kak...lynn x beli lagi kasut utk anak dara lynn...

mrsboan said...

wah?...ingat kut kasut mama dia...anak saya pun suka sangat! mau menangis dia tgk kasut mcm ni..

mama_izz said...

Lynn.. memang glemer Lynn.. tunjuk kasut lain tak mau nyer.. nak kasut mcm mama dia jugak.. hehehe

mama_izz said...

mrsboan.. ape lagik.. beli jek utk anak dara.. diorang seronok kita pun terasa seronok.. hehhehe