Jun 3, 2010

Keputusan peperiksaan Danish..

salam sejahtera.. hehhe.. agak tensen sedikit di ketika ini...tadi gi sain kad kemajuan.. tgk keputusan danish yang kurang memuaskan.. setiap ibu nak yang terbaik utk anak2 nyer.. tapi  apa kan daya kalau itu je kemampuan anak kita.. tapi aku masih bersyukur diberi peluang utk mendidik anak2.. alhamdullilah..

hahhaa.. ayat mcm baik jek!! hehe.. sebenarnya keputusan danish ok.. kalau ikut UPSR punya keputusan , Danish dapat 3A 2B tapi banyak yang perlu diperbaiki!!!.. kalau ikut peperiksaan sebenar, danish belum ada C dan kalau ikut kedudukan danish dlm kelas memang hancur tapi ok la.. hehehe







ini sebahagian dari keputusan danish.. aduhh!! matematik dia jatuh tapi alhamdullilah BI dia sangat meningkat dan memberasangkan tapi tak la baik sgt.. dpt 71% jek btw alhamdullilah sangat2..




masa tgh tunggu mak ayah sain report card sempat gak aku suh budak2 ni posing2.. hehhee.. tak de koje...

8 comments:

wana said...

ehhh npk cam ok je result danish ni...nyaris2 nk ke 100 pun hehehe..

biasa la cheqla as a mother kalo bole smua nk bagus je kan..tp manusia x penah perfect hehehehe..

caya la danish!!

p/s x sabo plak nak nunggu result hadi ni..ntah le dia tu...hopefully ok la..

cikzuzu said...

ala math dia sikit lagi nak A :)

mama_izz said...

tq kak wana.. tu la ceqla ni rasa mcm tak puas hati jek..tapi ye la..ceqla tak mo paksa dia.. kang stress plak dia..

harap2 hadi dapat result best.. hehe.. seronok kan anak2 dah besar.. hehhehe..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

hahahaha..kata blogger kena la snap je apa yg didepan mata kan:)

ok la tu danish.. chaiyok2 lagi danish!

mama_izz said...

tu la zu.. walhal math la paling dia suka tengok2result dia menurun dari dulu.. frust jek rasanya tapi alhamdullilah... bukan teruk sgt pun.. hehhee

mama_izz said...

tq fiza.. betoi tuh.. hahhaa.. ade jek benda nak snap..pastu bole cari benda nak citer dlm blog.. kekkekke

Dayung Serian said...

ok la result danish tu. masih boleh di improve lagi.
Go Go Danish!!:)

mama_izz said...

tq dayung.. tu la bole improve lagik tapi makin lama makin malas lak si danish tuh.. hehehe