Jun 15, 2010

baju raya yang over..

150 juta kali fikir nak ke tak kain baju raya yang over ni.. hahhaa.. nampak benor nipu fikir juta2 kali.. hehhee.. sebenarnya kenan sungguh kat kain ni.. dah usha lama dah.. tapi terasa macam terlebih over lak.. lip lap lip lap di hari raya nanti.. tapi tak kira.. lepas berfikir 151 juta kali terus je pejam mata hambik jek.. kalau fikir 152 juta kali gerenti dah taknak ambik.. kekkkee..


over tak baju raya saya??  warnanya nyegholang!!! hahaha...

harganya lagik nyegholang!!! giler siap tunjuk harga.. berdosa weh nunjuk2.. kekkeke....

kain ni dah lama usha dah.. tapi nak beli rasa rugi lak.. pakai baju raya lelawa tapi dok kat dapur.. hurrmmm!!! tapi kali ni aku nak pakai cantik2 jugak.. tak kira.. hehhee... sebenarnya baju ni aku beli kat kedai kain india..ni kain sari sebenarnya.. ada 6 meter setengah jadik bole buat 1 baju utk aku dan satu lagik utk cocot.. save skit.. hantar tempah kat ipoh ni tak mahal.. aku tanya rm38 jek baju kurung moden tak termasuk lining.(eh betoi ke eja lining ni?? belasah je la...)

dan raya kali ni aku tak mo duduk dapo bole tak?? dok tayang baju jek... hahhaahah giler makcik ni.. tak sedor diri..mcm la cun sangat walhal baju dah macam kel**ng... pastu mak mentua pun mesti ngomel.. iskk menantu aku ni pemalas betoi.. ingat cun sangat!!! hahhaha... eh mak mentua aku tak macam tu kot...

ok ni baru satu kain... nak beli lagik satu kain utk buat baju tapi tak jumpa lagik.. nak carik yang murah2 jek.. tak abis2 aku ni membenkrapkan laki aku.. selagi tak dapat aku cakap la yang aku dah termimpi-mimpikan baju tuh.. pastu majuk pastu taknak tegur.. tidur bagi ponggong.. esok pagi gi keje kuar buat muka ketat dan akhirnya suami penyanyangku dgn berbesar hati bagi la sejumlah kertas kepada isteri nyer hampesss... hahahhha... ok jgn salah sangka.. itu rajuk-rajuk sayang.. bukan rajuk2 nak carik gaduh!!! hehhehe..

errrkkk aku ni dah meraban tebeng (merepek).. baik ku undur diri dulu sebelum ada orang termuntah ijou..huhuhu.. cau cin cau...daaaaaaa

4 comments:

cikzuzu said...

warna pic gitu.

Dayung Serian said...

kaler pink ekk baju raya kali ni:) amik bibik tolong kat dapo jer la

mama_izz said...

entah la cik zuzu.. tak pasti warna ape.. kejap2 mcm pink.. kejap2 rasa warna pic.. hehhe

mama_izz said...

bibik?? alamak ade ke bibik nak keje time raya jek?? hehe