Apr 12, 2010

BANYAKNYER NAK CERITA..

Banyaknye nak cerita tapi tak sempat nak bergebang dlm blog ni.. sangat-sangat letih dari segi fizikal dan mental.. bnyak sangat yang perlu difikirkan dan banyak sangat yang perlu dibuat..ingat nak update tentang baju tido yang hubby belikan baru2 ni.. sgt2 comei dan sgt2 teruja memakainyer... eh perlu ke nak tunjuk kat blog ni.. kekkee... eh kalau tunjuk nanti ada lak orang nak termuntah ijou.. kekke..

kesian semalam si cocot abis photoshoot kul 1 pagi.. nak bangun pagi ni pun liat.. photoshoot ape.??. ni budak2 UITM punya keje.. ambik cocot jadik model diorang.. nak buat iklan katanya.. aku dah tengok gambarnya.. walaupun masih belum siap sepenuhnya sangat teruja aku tengoknya.. pandai pulak anak aku bab posing2.. bab suruh belajar makkk aiii liat semacam..siap cakap nak pengsan.. Sebenarnya cocot ada gak dpt gi casting kat agency2 iklan & model.. kat KL kot.. jauh nun di sana.. tak dapat nak gi sebab casting biasanya hari biasa. time2 keje..aku ngan hubby dah le keje.. mana nak kejar sana sini..tengoklah kalau ada rezeki tak kemana...

Si abang lak dah selamat mendaftar di kelas Tea Kwan Do..dia sgt2 la seronok... mula2 nak hantar keduanya.. disebabkan si cocot busy dengan kerjaya barunya, aku batalkan niat hantar cocot.. Lagipun cocot cakap dia tak minat.. cisss... Danish sepatutnya ada kelas tenis setiap hari ahad tapi dah berenti coz jauh nak berulang alik.. eh jauh ke?? Sebenarnya tak jauh sgt tapi nak berulang alik tuh payah.. bnyak benda nak buat.. tak pe la.. kelas tae kwan do pun ok jugak.. janji dia minat & tak bosan pun dah kira bagus..

aku ngan hubby lak???  lately ni rasa sgt2 letih.. badan letih, minda pun letih.. banyak fikir.. fikir yang luar biasa..apa yang luar biasa?? for Wedding Photoshoot.. Anniversary Photoshoot..  Family Photoshoot..  Contest & paling besar event.. aduhai poning semua perlu difikirkan secara serentak..

Tak sangka sangat2 coz ada orang sudi nak panggil aku & hubby photoshoot untk diorang.. sebenarnya kamera hadiah anniversary aku tuh utkseronok2 jek tapi lain lak jadiknya.. hehhe.. ok la tuh kan.. untuk wedding ni kitorang ambil harga yang murah sesangat..Pengantin pun cakap nak gambar2 yang biasa aje.. tapi aku nak buat jugak yang terbaik skit..mesti la nak pengantin tuh teruja & puas hati tengok gambar diorang.. mana tau dapat next projek.. kekke.. insyaallah.. untuk Out Door, sedang mencari sesuatu kelainan.. sedang mencari  dan terus mencari.. begitu jugak utk anniversary & Family photashoot...poning den nak mikinrrrr...

Yang paling bosar projek dirancang ialah FUTSALL + MUZIK + SKATE DEMO + BMX DEMO.. BOOTH dan bnyak lagik.. poning ni nak buat kertas keje.. nasib baik yang tahun lepas punya dah ada.. nak buat surat ni... surat tu.. gi jumpa orang ni.. orang tuh.. nak mintak sponsor lagik.. eh mcm2 lagik la nak fikir dlm masa ni..tapi kena kayuh pelan2 jugak coz semua ni melibatkan duit.. Kalau ade rezeki insyaallah tak kemana..

2 comments:

Dayung Serian said...

rezeki tu:) semoga success.

mama_izz said...

dayung pun sama.. ada kamera.. bole la snap2 gambar pengantin... annivesary ker.. lagik best ada 2 kamera.. hehhee..