Mar 31, 2010

Ronggeng bersama adik beradikku..

semalam hang out dengan dengan adik beradik aku.. dah lama benor tak jumpa adik aku yang no.3 tuh.. IWAN..sejak dia keje kaunselor kat sebuah hospital swasta di KL, dia amatlah sibuk.. memang payah nak jumpa... last jumpa hari raya yang lepas.. eh ada jugak jumpa kat pantai bagan lalang hari tuh tapi kejap benor.. lepas tu dah tak nampak muka.. mula2 masa dia datang malas jugak nak kuar coz anak2 aku belum study lagik tapi akibat dari pujukan dan rayuannya aku pun pegi la... kesian lak kat dia.. dah la jarang jumpa.. katanya nak belanja makan.. kebetulan aku tak masak hari tuh kerna penyakit M aku sudah mali... hehhee...

owhh.. masa kuar terkejut aku sebab dia dah ada kete baharu...kekkee.. rupanya dia ajak menge'test' keretanyer.. kekeke...alhamdullilah.. dia dapat gak beli kete pertama setelah keje beberapa bulan... waja 1.6.. kereta second jek... murah.. jadik la kan.. pasni tunggu dia nak kawin lak dgn pojaan hatinya orang Kedah tak salah aku..(betui ke Farrah??)... hehhe..farah selalu baca blog aku ni.. errmmm seronok sgt2 sebab Farah memang sporting walaupun kami tak pernah ketemu tapi kitorang selalu jumpa di alam maya..  tak sabar  nak tunggu diorang kawin coz aku teringin nak buli Farah.. kekkeke....eh melalut pulak..

Sampai aje Jusco tak tau nak makan ape coz dah agak lewat kitorang keluar.. beli Donut aje la.. pastu sembang2 kosong bersama kakak aku dan 3 lagik adik aku.. bergurau senda dan beriang ria.. hehhee.. pastu gi tengok omak ngan aboh kitorang lawan baling boling.. dah buhsan, gi pulak berkaraoke.. kebetulan hubby aku sampai dari tempat kejenye.. IIWAN tak join kami karaoke sebab dia Pak Ustaz.. heheh.. walaupun ustaz dia tetap 3 suku.. sempoy.. bagi ceramah sana sini nasihat orang tapi dengan adik beradik memang tak makan saman.. kekekke..  kesian incik iwan...i lap u iwan..

makan kongsi ramai-ramai

nyum..nyum..nyumm

Donut

2 budak kecik tuh penyibuk paling besar..

mak buyung tuh nak jugak nyanyi padahal jalan pun dah semput..

geram dgn budak kecik ni.. tak kasik peluang kat orang lain...

berduet.. incik hubby penuh perasaan.. hhehe

 KAMI...


3 comments:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

spotink nya adik badik mama izz! kalo kitorg xdenya..huhu msg2 buat hal sendiri.haha.

peel lain2 xboley masuk la..

pssstt.. pandai nyanyi ek??hehe

mama_izz said...

owhh ye ker?? hehe.. kami adik beradik memang rapat la fiza..hehe..

saya tak pandai menyanyi tapi mencoba utk menyanyi.. hehhe

ckg mthr said...

alamak..nama shaye masuk post akak la huhu.
p/s:muka jj nk sama ngan iwan..takut tersilap plak nnt hehehe