Dec 8, 2009

CONTEST CERIA SI AYAH BERSAMA ANAK


Syarat2


1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..
5. Umur anak mestilah dari dah pandai senyum hingga 12 tahun..



Cara2

1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda..

Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..

2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau.

3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)

4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini....

Dan gambar yang dipertaruhkan ialah......



nama si papa ~ Syriz
nama anak lelaki ~ Danish
Nama anak perempuan ~ Cocot

Jom kita join ramai-ramai..
tarikh tutup penyertaan 30 Dis 2009

4 comments:

Mr ProPiTo said...

ni boleh menang ni, ceria tu..kekeke

Dayung Serian said...

nampak sangat kecerian & kemesraan antara si anak2 & si ayah:)
Happy family.

mama_izz said...

mr.papito.. tak kisah menang ke kalah.. janji enjoy..ehehhe

mama_izz said...

tq dayung serian..