Nov 30, 2009

Princess Kebaya Contest


Syarat-syaratnye mudah je:
  1. Contest ni terbuka kepada semua bloggers.
  2. Dengan sukahati jadi follower wawa and add link blog wawa dalam bloglist korang.
  3. Mesti letak banner contest di side bar blog korang, jangan lupa di link kan dengan link contest ni.
  4. + 1 lagi syarat, peserta contest ni mesti berumur 17 tahun dan ke atas.
  5. Sila upload SEKEPING SAHAJA gambar korang (gambar individu). Gambar lama pun boleh...Gambar tu tak kisah la korang nak pakai kebaya labuh ke, kebaya pendek ke, kebaya moden ke, kebaya nyonya ke, kebaya pahang ke, kebaya Indonesia ke…..apa-apa aje asalkan namanye kebaya….
  6. Pastu, story mory sikit pasal gambar tu & mention jenis kebaya yang korang gayakan.
  7. Entry tu mestilah guna tajuk ni
“PRINCESS KEBAYA CONTEST”
Princess kebaya tau…jangan letak nenek kebaya lakJ

  1. Lastly, tinggalkan komen di entry ni bagi memudahkan wawa jengah blog korang.
Pemenang akan dinilai oleh pihak juri yang terlibat dari segi KEANGGUNAN dan KESOPANAN korang dalam menggayakan kebaya. So….posing la cam mana pun :)….tapi, gambar kebaya kawin korang yg dah sedia vogue de vass tu disqualified tau…….

4 PEMENANG TERBAIK AKAN MENERIMA HADIAH MISTERI DARI WAWA
hadiahnya....bukan kebaya tau :)

Tarikh Akhir Penyertaan : 17.12.2009 (JAM 12.15 TENGAHARI)

so gambar yang dipertaruhkan........




ni kebaya labuh bersulam kot..hehe.. agak nye la.. gambar ni di ambil masa di bilik pengantin masa perkahwinan adik iparku bulan mei 2009 di Safari Resort K.kangsar, Perak..kain ni mak mentuaku yang hadiahkan coz nak pakai semua baju sama masa majlis kahwin tuh... nampak sangat kekeringanku menggayakan kebaya ni..heheh.....
.
.
.
.
.
.
.
ni plak gambar sampingan aje.. tak de kena mengena dg contest ni.. saja jek.. gambar ni semua masa perkahwinan adik iparku.. kebetulan semua pakai baju yang sama.. sangat cute..hehe..(perasan)


bersama hubby & adik2 ipar yang sangat2 sporting

yang tepi kiri tuh mak mentua ku yang hot... yang tengah tuh adik ipar dan yang sebelah kekeringan tuh aku la..hehe


ni plak mak mentuaku yang hot menggayakan kebaya indonesia nye bersama adik iparku..ada gaya...ehhe

2 comments:

wawa said...

salam kenal mama_izz.....

thanks ye join contest wawa...
syarat suma dh ok...
best kan pakai baju sama ramai2 :)...
masa kawin kakak pun...ramai2 pakai baju kain yg sama....
k good luck...tunggu result ye

mama_izz said...

tq wawa