Nov 2, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST


masa tengok2 blog terjumpa plak contest ni kat- elizakru.blogspot.com.. ermm syaratnya membuat aku teruja nak hanto gambar si cocot sebab syaratnya newborn-5 thn.. eh nak cuba la.. mana tau kot dapat.. first time nak masukkan si cocot ni contest..kalau tak dapat pun tak pe.. sekadar mencuba.. Jom la ramai-ramai mencuba..hehe..


dan setelah dipilih-pilih inilah gambar si cocot..

Izz Damia Aleesya
4 tahun

2 comments:

E.L.I.Z.A said...

SAlam,
hehhe comel je panggil izz tu cocot..mesti ada history ni

btw,blog ni mmg xde bloglist ke?

nnt eli cek lg ye >_<

mama_izz said...

ye la... nama cocot tuh dia yang letak nama tuh sendiri.. hehe.. anywy tq elliza..